Blogcu Forumu

"Forum"dan öte bir yer

Blogcu Forumu

Giriş | Kayıt

Özet Akışı

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver
 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)  [ 19 mesaj ]  »

07 Kas 2009, 23:21

Patron
Kullanıcı avatarı
Takım: Diğer...
Ruh hali: Yeni projeler peşinde

Tam olarak nasıl olur bilmiyorum şimdi :düşünceli: Manuel halledin yahu niye bel bağlıyorsunuz ona buna. Boşuna mı açtık forumu :dil:

Eğer blogcu.com üzerinden hesap oluşturduysan, google'a girip adsense hesabından şuna bakabilir misin: Adsense kurulumu-->İzin verilen siteler

bi de Adsense kurulumu-->Site Yetkilendirilmesi

Buralarda blogcu.com adresi var mı? Açıklamaları incele

Başa Dön Başa Dön
  Profil E-posta  WWW 

#

07 Kas 2009, 23:36

Kayıtlı Kullanıcı
Kullanıcı avatarı
Ruh hali: Sıkıntılı :|

tamkarisik yazdı:
Tam olarak nasıl olur bilmiyorum şimdi :düşünceli: Manuel halledin yahu niye bel bağlıyorsunuz ona buna. Boşuna mı açtık forumu :dil:

Eğer blogcu.com üzerinden hesap oluşturduysan, google'a girip adsense hesabından şuna bakabilir misin: Adsense kurulumu-->İzin verilen siteler

bi de Adsense kurulumu-->Site Yetkilendirilmesi

Buralarda blogcu.com adresi var mı? Açıklamaları incele

Teşekkürler birazdan bakıcam :tamam:

Bu arada ben forumda genelde gece geç saatte takılıyodum, şimdi seni yakaladım ya Gülşah sen nereye ben oraya peşinden dolanıp dururum artık, baksana her konuya koşturuyosun maşallah :dil:

---------------------------------

Kafam karıştı benim ya :(

şimdi izin verilen siteler şu şekilde
Resim

site yetkilendirmeside bu şekilde boş :bilmem:
Resim

ben şu an blogcu.comda <google_adsense_1> << gibi kodlar varya onları kullanıyorum, onları kaldırıp adsenseden aldığımız kodları eklesek bi faydası olurmu bize? Yine almasın hain blogcu %10'muzu :mahçup:

Yalnız şunu buldum hesap erişimde blogcunun adı geçiyo
Resim

"Sunucuların adres veya ödeme bilgilerinize erişimi yoktur ve AdSense hesabınıza erişimlerini istediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz." diyo ama şu an için devre dışı bırakmadım önce bi yorum yapında, şimdi ben blogcunun %10'nuna çomak sokarsam oda benim bloğuma çomak sokarmı acaba :mahçup:

hani blogcu panelde adsense ayar kısmında "Gelir paylaşım sistemimiz içinde Blogcu, hizmet bedeli olarak Google Adsense gelirinin %10'unu, kullanıcımız ise %90'ını paylaşmaktadır." diye bi ibare var ya ondan tırstım, ya adamlar derseki panelden adsenseye tıkladığınız anda bu şartları kabul etmiş bulunuyosunuz, erişimimizi engelleyemezsin, engellersen bende senin bloğunu engellerim diye :geek:
(hoş blogcuda öyle bi sözleşmede söz konusu değil ama)

TIKLA >> SADECE ŞİİRLERİM

Paylaşmak varken, tartışmak neden?

Başa Dön Başa Dön
  Profil WWW 

#

10 Kas 2009, 15:37

Patron
Kullanıcı avatarı

Tamam o erişim hakkını vermişsin. Onu kaldır. Panelde yapman gerekenler varsa onları da iptal et. Sonra google hesabından reklam kodu oluşturup onu şablonuna ekle.

<p><%EntryBody%></p> kodunun oraya ekle. yalnız bundan 2tane var:

eğer başlıktan sonra görünsün istiyorsan:
<%EntryTitle%> kodunun bulunduğu satırın altına

eğer yazının altında görünsün istiyorsan:
<p><%EntryBody%></p> kodundan sonra ekle. Artık deneme yanılmayla uygun yeri bulursun ;)

Başa Dön Başa Dön
  Profil E-posta  WWW 

#

10 Kas 2009, 18:07

Kayıtlı Kullanıcı
Takım: Galatasaray
Ruh hali: Koşturuyor..

tamkarisik yazdı:
Keşke blogcu.com'dan yapmasaydın da googledan reklam kodlarını alıp direk bloguna sen ekleseydin. Zaten çok kazanamıyosun bi de %10'unu onlara verme bence.

Haklısın. Blogcunun aldığı payı da geçtim aslına bakarsan. Bazen adsenseyi kaldırasım geliyor. Düne kadar hesabımız onaylanmadan forumlarda okurduk. Millet derdi adsense reklamıma bir tıkladı bir tıklamaya 1 dolar yazdı. Başka birisi 5 tıklama 1 dolar v.s yazıyordu. Bizde de heves tabi. Adsense onaylansa da bizim de ek gelirimiz olsa diye düşünüyorduk. Aldıktan sonra samimiyetle söylüyorum tıklama başı 0.10 aldığım reklam sayısı sınırlıdır. Adsense diyor "nasıl olsa bizim dengimizde firma yok. Bu siteler bize muhtaç. Bunlara bir reklama 0.01 versem bile sesini çıkarmazlar. Alternatifleri yok çünkü." Gerçekten de durum böyle artık bazı reklamlar 0.01 - 0.02 yazmaya başladı. Halbuki adsensenin yurtdışında yayıncılara çok iyi para verdiği söyleniliyor.
Bu gidişle işe başlamadan bırakacağım herhalde: )

Bir dipnot: Bu meblağlar size güzel gelebilir belki ben kendime kıstas olarak şunu alıyorum. Trafik kazası geçirmeden önce kurye işi yapardım. 3 buçuk dört saat arası bir çalışma ile günlük 60 lira yevmiye alırdım. Şimdi ek kazanç diye düşünsem de bekle ki adsense reklamlarına tıklansın ve bir buçuk iki haftada bir beş dolar alınsın: )

Başa Dön Başa Dön
  Profil E-posta  WWW 

#

10 Kas 2009, 19:54

Kayıtlı Kullanıcı
Kullanıcı avatarı

tamkarisik yazdı:
Tamam o erişim hakkını vermişsin. Onu kaldır. Panelde yapman gerekenler varsa onları da iptal et. Sonra google hesabından reklam kodu oluşturup onu şablonuna ekle.

<p><%EntryBody%></p> kodunun oraya ekle. yalnız bundan 2tane var:

eğer başlıktan sonra görünsün istiyorsan:
<%EntryTitle%> kodunun bulunduğu satırın altına

eğer yazının altında görünsün istiyorsan:
<p><%EntryBody%></p> kodundan sonra ekle. Artık deneme yanılmayla uygun yeri bulursun ;)

Sadece blogcunun erişimini engelliyebiliyorum, hain blogcu %10'unu her şekilde alıyo nasıl bişey anlamadım :bilmem:
nasıl yaparsak yapalım bloğumuzda adsense reklamları varsa blogcu %10 alıyo, en azından blogcunun yönlendirmesiyle üye olduysanız böyle.
Ben erişimi engelleden başka seçenek bulamadım yapan arkadaşlar varsa yazsın lütfen, kar payını iptal gibi bişey söz konusu değl :sinirli: sanırım bu yüzden bazı bloglar adtech reklamları yüzünden kapatılıyo bu nasıl bişeydir ya, blogcu resmen diyoki ya adsense reklamı yayınlar bizede para kazandırırsın, yada reklam yayınlamazsın ben navbarda kendi reklamımı oynatırım, olaki başka bi firmanın reklamlarını yayınlamak istersen ne yapar ne eder bi şekilde bloğunu kapatırım, madem öyle dedim bende yeni bloglar açtım hemde bloggerdan :dil:
şu an hazırlık içindeyim elbet bişeyler olacak daha da güzel olacak :melek:

Bu arada blogger daha basit ve daha kolaymış, forumda ilk geçişte zorlanabilirsiniz falan gibi mesajlar okumuştum alakası yok bence, hem kimseye kar payıda vermiyosunuz... Belki ilerde bide alan adı alırım :dil:

Başa Dön Başa Dön
  Profil WWW 

#

11 Kas 2009, 00:58

Kayıtlı Kullanıcı
Takım: Galatasaray
Ruh hali: Koşturuyor..

Blogcunun panelinden erişimi engellediğin zaman blogcu adsense hesabından pay alamaz. Ben böyle biliyorum. Bak bu adamda benim fikrimde:
http://zone.org/adsense/30894-bir-rekla ... koyma.html
Eğer bilgi yanlışsa bilen arkadaş bilgilendirsin en azından arkadaşa verdiğim 2.adsense hesabı konusunda arkadaşıda bilgilendirmiş olayım.

Başa Dön Başa Dön
  Profil E-posta  WWW 

#

11 Kas 2009, 03:00

Kayıtlı Kullanıcı
Kullanıcı avatarı

abdullahq yazdı:
Blogcunun panelinden erişimi engellediğin zaman blogcu adsense hesabından pay alamaz. Ben böyle biliyorum. Bak bu adamda benim fikrimde:
http://zone.org/adsense/30894-bir-rekla ... koyma.html
Eğer bilgi yanlışsa bilen arkadaş bilgilendirsin en azından arkadaşa verdiğim 2.adsense hesabı konusunda arkadaşıda bilgilendirmiş olayım.

Erişimi engelle dediğimde yine % payı %10 olarak gözüküyo ama, neyse ya ben erişimi engelledim gitti inşallah bu komisyon olayı devam etmez, umarım o linkteki bilgiler doğrudur :üzgünüm:

Başa Dön Başa Dön
  Profil WWW 

#

11 Kas 2009, 19:07

Patron
Kullanıcı avatarı

blogcu.com'a mail at. Durumunu açıkla ve nasıl iptal edebileceğini sor o zaman

Başa Dön Başa Dön